Vánoce 2021

V posledních dnech před Vánocemi jsme spolu s dětmi navštívili OÚ Hluboké Mašůvky a předali zde výrobky našich žáků. Stejně tak jsme navštívili celou řadu našich spolupracovníků, kteří nám v průběhu (nejen) roku 2021 pomáhali dětem připravovat zajímavé programy, projektové dny či jen pomáhali s organizací školních akcí. Obdarováni byli také naši instruktoři plaveckého výcviku.. a nakonec byli obdarováni také naši žáci! Pod stromečkem tak nalezli šest nových jízdních kol různých velikostí pro žáky vě věku od 4 do 12 let, samozřejmě nové hračky a celou řadu zajímavých společenských her. Děti z mateřské školy nalezly krásné nové loutkové divadélko a spoustu dalších hraček.

Těšíme se na nový rok 2022 a všem přátelům školy do něj přejeme jen vše dobré!

Mgr. Pavel Čopf

Dárek pro Nemocnici Znojmo

Dne 9. 12. 2021 jsme navštívili Nemocnici Znojmo, které naši žáci předali vánoční dárek. Jsme velmi rádi, že jsme se setkali s vlídným přijetím, ne-li přímo nadšením. V těchto dnech tak můžou všichni návštěvníci mimo jiné vidět stromeček nazdobený ozdobami vyrobenými našimi žáky.
Více fotografií z naší návštěvy naleznete zde.


Našim zdravotníkům ještě jednou přejeme klidné Vánoce!

Mgr. Pavel Čopf

Mikulášská nadílka 6. 12. 2021

Dne 6. 12. 2021 navštívil naši školu a školku anděl, čert a samozřejmě také Mikuláš. Ačkoliv u některých žáků to bylo “nahnuté”, nakonec všichni žáci obstáli a domů si odnesli balíček plný dobrot.

Těšíme se zase za rok!

Mgr. Pavel Čopf