Vánoční den (18. 12. 2020)

Dne 18. 12. jsme se žáky naší školy, v tomto roce naposledy, setkali v příjemné atmosféře blížících se vánočních svátků. Vyráběli jsme vánoční svícny či beltémy, pouštěli lodičky a lili “olovo”.

Na závěr jsme se všichni setkali při rozbalování dárků. V dnešní době šlo o velmi příjemný den v opravdu rodinné atmosféře.

Za všechny zaměstnance školy i její žáky Vám přejeme krásné Vánoce a vše dobré v Novém, ale i novém roce!

Mgr. Pavel Čopf

Provoz školy v týdnu od 14. 12. 2020 (ZŠ, MŠ, ŠD, ŠJ)

Vážení rodiče,

níže naleznete přehled provozu jednotlivých částí školy v týdnu od 14. 12. 2020:

– pokračuje v plném provozu,

– uzavřena na základě rozhodnutí KHS Brno. Z karanténních a personálních důvodů bohužel nelze očekávat její otevření v týdnu od 14. do 18. 12. 2020.,

ŠD – v plném provozu od 15. 12. 2020,

ŠJ – v plném provozu od 15. 12. 2020.

Děkuji za pochopení,

Mgr. Pavel Čopf

Dezinfekce vnitřních prostor školy ozónem 8. 12. 2020

Dne 8. 12. 2020 proběhla ve večerních hodinách v pořadí již druhá kompletní dezinfekce vnitřních prostor školy ozónem. Škola tak reaguje na zvýšené riziko přenosu viru Covid-19 v naší škole vzhledem k uzavření MŠ na základě rozhodnutí KHS Brno.

Děkujeme tímto SDH Vranovská Ves, který dezinfekci provedl. Dále bychom chtěli poděkovat obci Hluboké Mašůvky za zprostředkování této služby.

Mgr. Pavel Čopf

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ: Uzavření MŠ, školní jídelny a školní družiny od 9. 12. 2020

Vážení rodiče,

z rozhodnutí KHS bude ode dne 9. 12. 2020 uzavřena mateřská škola. Od stejného data se potom z důvodu karantény provozních zaměstnanců uzavře také školní jídelna.

Vzhledem k tomu že nejsme schopni z výše popsaných důvodů zajistit školní stravování, od 9. 12. 2020 se uzavře taktéž školní družina pro žáky ZŠ. Prosíme rodiče těchto žáků, aby dětem do školy nachystali svačinu. Po skončení výuky dle rozvrhu budou děti odcházet domů.

8. 12. 2020 proběhne také celková dezinfekce vnitřních prostor školy ozónem. Rodičům žáků ZŠ jsem odeslal podrobnou zprávu prostřednictvím systému Edookit

Děkujeme za pochopení!

Pavel Čopf

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ: Provoz MŠ v týdnu od 7. 12. 2020

Vážení rodiče,

jak jsem Vás již informoval, jedna ze zaměstnankyň MŠ a jedna provozní zaměstnankyně jsou aktuálně nemocné. Obě podstoupily testy na COVID-19, na výsledky testu čekáme. Do té doby bude MŠ v provozu pod dozorem p. uč Melušové.

Důrazně bych Vás ovšem chtěl touto cestou požádat, abyste děti do školky v následujících dnech posílali jen v případě, že je to z Vaší strany nezbytně nutné!

O dalším průběhu Vás budu informovat, jakmile budou známy výsledky testů. V případě pozitivního nálezu by Vás také kontakovala hygienická stanice.

S pozdravem a přáním pevného zdraví,

Pavel Čopf

Mikulášská nadílka

Dne 4. 12. 2020 se žáci naší školy zúčastnili mikulášské besídky. Besídka probíhala v příjemném duchu. Čert byl děsivý, ale k dětem vlídný. Anděl, jak se sluší hýřil dobrotou a k dětem byl milý, sv. Mikuláš zase spravedlivě hodnotil počínání dětí.

Každé dítě si po odříkání krátké básničky odneslo také něco na zub.

Těšíme se zase za rok, snad již bez roušek!

Mgr. Pavel Čopf